Часове остават до големия мач в столицата.Старши треньорът на Левски Николай

...
Часове остават до големия мач в столицата.Старши треньорът на Левски Николай
Коментари Харесай

Треньорът на Левски: Няма какво да губим, но има какво да спечелим

Часове остават до огромния мач в столицата.

Старши треньорът на Левски Николай Костов приказва преди днешния двубой с Айнтрахт (Франкфурт) в плейофите на Лига на конференциите от 20 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

" Няма какво да губим, само че има какво да спечелим. Мисля, че това е нашата добра опция за тима и клуба да се представим добре в тази среща. Очаквайте Левски да играе за победа. Трябва да е ясно за всички. 

Няма да приказвам за Айнтрахт. Достатъчно реклама сте създали на тима. Това обаче е нашият късмет, който ние надали ще изпуснем ", стартира Костов. 

" Ние във всички мачове показахме, че имаме европейска аудитория. Имаме аудитория, която сподели просвета и образование.

Разузнали сме Айнтрахт. Отборът е един от най-хубавите в Германия. Разполагат с 20 чужденци. Няма смисъл да приказвам за финанси. Отстъпваме по динамичност. Няма да се надиграваме с динамичност. Трябва да имаме мъдри решения. Трябва да работим добре с топката, с цел да излизаме от пресата на Айнтрахт ", добави още той, написа Sportal.bg.

" Когато елиминирахме Апоел си мислехме, че мачът на следващия ден ще е бонус. Натрупахме обаче самочувствие. Играчите също. Има възторг и религия, че може да се борим с тях. Ще го създадем. Това е мач, който мога да сложа преди всичко в моята кариера. 



Петрис е подготвен за игра. Няма обаче да кажа системата. Въпрос на време е да предоставим проект А и проект Б на нашите играчи ", приключи опитният експерт. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР